טראפלס שוקולד בלגי בציפוי קקאו הולנדי

IMG_0521

בסיומה של כל אורחה נדרש הקינוח שיעלה לנו את החיוך על השפתיים. הטראפלס עשיר בשוקולד איכותי. בליווי כמות קטנה של סוכר הוא משלים את הארוחה ומספק לנו טעם נהדר של עודדדדדד…

מצרכים:

1 ליטר שמנת מתוקה או ריץ' פרווה
50
ג"ר סוכר חום
1
כפית תמצית וניל
100
ג"ר מים
1
ק"ג שוקולד איכותי 56%
300
ג"ר קקאו הולנדי

אופן הכנה: אנא השאר/י פרטים בעמוד צור קשר
ונשלח 
לך מייל באופן אישי עם פירוט אופן ההכנה.