סלמון צלוי ברוטב לימונים, יין לבן ועירית

Salmon

דג הסלמון ידוע כבעל טעם עדין וקטיפתי. בטכניקת בישול נכונה מקבלים טעמים מתוקים של ים לצד רוטב בעל חמיצות מדוייקת שמשלימה את המנה ויוצרת מנת דג חלומית

מצרכים ל-4 מנות:

600 ג"ר נתחי סלמון נורווגי חתוכים ל4 פרוסות
4
כפות שמן זית
2
שיניי שום טרי
3/4
כוס יין לבן
מיץ מ2 לימונים
1
כפית גרידת לימון
1
כפית שטוחה מלח דק
מעט פלפל שחור גרוס כף עירית קצוצה דק

אופן הכנה: אנא השאר/י פרטים בעמוד צור קשר
ונשלח 
לך מייל באופן אישי עם פירוט אופן ההכנה.