דג הסלמון ידוע כבעל טעם עדין וקטיפתי. בטכניקת בישול נכונה מקבלים טעמים מתוקים של ים לצד רוטב בעל חמיצות מדוייקת שמשלימה את המנה ויוצרת מנת דג חלומית
מצרכים ל-4 מנות:
600 ג"ר נתחי סלמון נורווגי חתוכים ל4 פרוסות
4 כפות שמן זית
2 שיניי שום טרי
3/4 כוס יין לבן
מיץ מ2 לימונים
1 כפית גרידת לימון
1 כפית שטוחה מלח דק
מעט פלפל שחור גרוס כף עירית קצוצה דק
אופן הכנה: אנא השאר/י פרטים בעמוד צור קשר
ונשלח לך מייל באופן אישי עם פירוט אופן ההכנה.