מי אנחנו

20

לעיתים עוברות שנים רבות עד שאנשים מוצאים את ייעודם האמיתי בחיים. במקרה שלי לא היו כלל התלבטויות. כבר מגיל צעיר היה ברור לי שסדנת האמן שלי היא המטבח. כילד קטן אהבתי לבלות במטבח ולראות איך אמי וסבתי מכינות את המטעמים שעליהם גדלתי. מהר מאד גילו הבשלניות שאני סו-שף מצוין וכבר בגיל 10 הכנתי חלק מהמאכלים שאני אוהב עד היום.

מהבסיס הזה התחלתי לצמוח: השתתפתי בסדנאות בישול מסוגים שונים, התמחיתי בקינוחים, השתלמתי בפריס ב"קורדון בלו", עבדתי במסעדות בצרפת, באוסטרליה, ביפן ובישראל. במשך שנתיים ניהלתי את מסעדת "Pixie" בניו יורק ובכל מקום שבו הייתי למדתי להוסיף את הניואנס האישי שלי גם למאכלים מסורתיים.

 

1המפגש עם טעמים וחומרי גלם מגוונים מרחבי העולם יצר אצלי עושר רב של סגנונות וטכניקות בישול מגוונות. כל מה שהבאתי אתי ממסעותי באירופה, אוסטרליה, ארצות הברית, יפן, קמבודיה, תיאלנד, לאוס וויאטנם משמש עתה בסיס לבניית תפריטים עשירים ומגוונים המשלבים יחד מזרח ומערב ויכולים להתאים לכל טעם ולכל חיך.